Folk

FOLK

Debat
30. august 2016

PodKarsten

Skatteministeren lancerede i foråret videokonceptet PodKarsten med formålet at genskabe tilliden til skat. Efter Skat har mistet yderligere 12 milliarder kroner, er der kommet nyt stof til programmet, og Karsten Lauritzen anbefales at gå i studiet igen.

Anne-Marie

Dronning uden rige har hun været siden 1974, den yngste søster til vores majestæt, 70 år i dag. Som græsk-ortodoks har hun fraskrevet sig arveret til den danske trone. Statsborgerskab har hun ikke, men et dansk diplomatpas forsynet med påskriften ’de Grecia’.

Beyoncé

Fra en dronning til en anden. Hovedpersonen ved årets MTV Music Awards var Beyoncé, der vandt 8 ud af 17 priser. Med til showet havde hun inviteret fire mødre til unge mænd, der er blevet skudt og dræbt af politiet, for at sætte fokus på politivold.

Britney Spears

’Oops, I did it again,’ sang Britney Spears i 1998. Siden er det gået ned ad bakke for sangerinden. Lige indtil MTV Music Awards søndag, hvor hun i en glitrende, gylden trikot ifølge flere medier gjorde sit comeback med sangen »Glory«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her