Folk

FOLK

Debat
1. september 2016

Mænd

Det politisk korrekte DR er kommet i en mindre shitstorm på sociale medier, efter en video i forbindelse med DR2’s 20-årsfødselsdag hylder 27 mandlige tv-værter og kun viser fire kvinder. Hvoraf den ene skænker vand.

Hunde

I anledning af at ny forskning viser, at hunde forstår, hvad vi siger, må det være på sin plads at nævne dem i FOLK. De forstår ikke bare intonationen, men selve ordet. Hvis din hund er dansker, nytter det altså ikke at rose den på kinesisk.

Kongehuset

De royale har været på de sociale medier i tre måneder, blandt andet for at nå den yngre målgruppe (fornuftigt). Der er dog skuffende få posts, der går ind bag slotsmurene, og de mangler stadig at få en selfiestang.

Skotte

Den skotske toppolitiker Martin Kitts-Hayes valgte i sommer at tage hjem fra en konference i Billund efter få timer, fordi han ikke gad at bo i et ’glorificeret skur’ i Legoland. På grund af sagen har han nu trukket sig fra sine poster.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her