Folk

FOLK

Debat
3. september 2016

Mads Kastrup

Der er behov for, at christianitterne hjælper med at åbne Christiania og lukke Pusher Street, lyder
det fra Søren Pind. Mads Kastrup siger i Deadline torsdag, at Christiania altid har været meget ekskluderende.

Ole Lykke I

Talsmanden for Christiania er træt af at høre, at fristaden ikke er åben: »Det største problem er ikke hashhandel. Det er turismen. Vi er ved at drukne i turismen. Vi er ved at drukne i al den åbenhed, vi har kørende,« siger han i Deadline.

Ole Lykke II

Ole Lykke understreger, at når christianitterne taler om legal hash, er det i fuld viden om, at det er illegalt. Men selv om de er klar over det, er der mange turister, der tror, det er lovligt at købe hash på fristaden.

Turister

»Vi har en del turister, som handler ind på
Pusher Street, og hovedparten af dem ser meget overraskede ud, når vi fortæller dem, at det er ulovligt,« sagde politiinspektør Dannie Rise for et år siden. Måske er problemet i virkeligheden turisterne …

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her