Folk

FOLK

Debat
5. september 2016

Donald Trump

I sin nye charmeoffensiv for Mexico har præsidentkandidaten fået flere prominente støtter til at bære en Make Mexico Great Again Also-kasket. Som netmediet Vox skriver, vil Trump måske bygge en ur, men hans kampagneslogans kender ingen grænser.

Mogens Camre I

I en nu ændret facebook-post om fristaden bebuder Camre, at »Putin ville eliminere Christiania med indhold på en halv time«, »I Fillippinerne skyder man forbryderne I hobetal, og det virker« og måske mest chokerende: »Morten Korchs Danmark er forbi.«

Mogens Camre II

I en forklarende opfølgning skriver Camre blandt andet: »Filippinerne er kun en påpegning af, at en hårdere kurs virker forebyggende, hvilket ofte benægtes her.« Pyh, FOLK er nu helt rolig omkring forherligelsen af det fascistoide regime.

Henry Stewart

Burkiniklædte kvinder har aldrig været til fare for Guardian-læserbrevsskribenten, som foreslår et andet beklædningsforbud baseret på fællestræk for de, der har fyret ham, påbegyndt ulovlige krige og startet finanskrisen: forbyd jakkesæt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her