Læsetid: 1 min.

FOLK

Debat
29. september 2016

Noor Tagouri

Det har vakt en del opstandelse, at denne 22-årige amerikaner optræder i oktober-nummeret af Playboy. Engang plejede den slags at hænge sammen med nøgenhed. Nu hænger det sammen med hendes hijab. Vi får se, hvad der sælger flest blade.

Noor Tagouri II

O.k., men hvad gør et blad, der har ført an i den seksuelle revolution ved at portrættere nøgne kvinder i et ellers bornert samfund, når samfundet begynder at bruge magt for at klæde kvinder af i offentligheden? Burkinien slår tilbage.

Annemette Voss

Den tidligere vinder af Den Store Bagedyst har kastet en bombe ind i dette års udsendelse. På sin blog beskriver hun sin skuffelse over, hvor let deltagerne i sidste uge tog på deres cheesecakes. Stram op, hele nationen følger jer!

Michael Laudrup

Laudrup blev i mandags sat i forbindelse med endnu en klub i Qatar, hvor han har fejret nogle af sine største trænertriumfer. Han skal dog lige være sikker på, at der virkeligt, virkeligt ikke er en åbning for ham i spansk fodbold.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her