Folk

FOLK

Debat
30. september 2016

Venstre-pissere I

Det er ikke kun kontanthjælpsmodtagere, som føler sig pisset på af Venstre-regeringen. De erhvervsdrivende i Nyhavn er godt trætte af, at Lars Løkke Rasmussens fritgående hunde pisser foran deres butikker, skriver Københavneravisen.

Venstre-pissere II

Ekstra Bladet er gået ind i sagen. Frisør Gerti Wollbrink har bedt fru Løkke om at holde bedre styr på hundene: »Men hun svarer bare, at jeg skal sprøjte med noget 'stop hunden'-spray.« Smukt at se V’s personlige ansvar i praksis.

Venstre-pissere III

Henrik Sass Larsen føler sig også pisset på. Finansministeriet har set på Socialdemokraternes 2025-plan, og Venstre har kaldt den for fup. Men det er finansminister Claus Hjort selv, der har regnet på planen, siger Sass til TV 2.

Venstre-pissere IV

Claus Hjort Frederiksen (V) afviser: »Jeg spørger ministeriet: Under de her forudsætninger, hvordan hænger regnestykket så sammen?« Og det er jo et ganske uskyldigt spørgsmål fra chefen. ’Hvem kan tisse længst’-konkurrencen er i gang

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her