Folk

FOLK

Debat
13. september 2016

Jurister I

Ekstern lektor i jura Michael Bjørn Hansen har det hårdt. Han har sagsøgt en jurastuderende, der klagede over undervisningen, for æreskrænkelse. Retten fandt mandag klagen for ’bagatelagtig’ til at være krænkende.

Jurister II

Men Michael Bjørn Hansen giver ikke sådan op. Han har ifølge universitetsavisen.dk tænkt sig at anke sagen, fordi han mener, den studerende har afgivet urigtige oplysninger i klagen. Hvem sagsøger manden for at forværre juristers image?

Jurister III

Også Københavns Universitet (KU), som støttede den studerende, får kritik af Michael Bjørn Hansen: »Denne sag viser inkompetence hos universitetet.« For studerende skal selvfølgelig bare gøre, hvad der bliver sagt og ikke klage.

Søren Fauli

Instruktøren, der er kendt som reklameskildpadde, har kastet sig over 'Vild med dans'. ’Den flotteste skildpadde på dansegulvet’, lød en kommentar, men Fauli er ifølge eb.dk godt træt af skildpadden. Det er altså hårdt at være kendt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her