Læserbrev

Den godkendte indvandring

1. oktober 2016

De har deres egne ghettoer i bestemte områder i Danmark. De socialiserer kun med deres egne. Hovedparten gifter sig med deres egne. De taler deres eget sprog med hinanden. De har navne, der er umulige at udtale på dansk. I nogle børnehaver er der endda et flertal af dem.

De spiser mærkelig mad fra deres egen kultur. Der slagtes ingen grise der, hvor de kommer fra. I deres hjemland har de haft optøjer om det danske flag. De hejser et andet flag til højtider. De har andre højtider. Der findes kirker, som kun er for deres slags.

Deres nationale uniform er ikke lig med noget, vi kender i Danmark. De ser tv og hører radio fra deres hjemland. De har egne fodboldklubber og håndboldklubber. De rejser hjem til deres eget land i alle ferier, selv om de bor i Danmark.

De flytter ikke til Danmark på grund af krig. Familien betyder alt. De formerer sig i store tal. De har i lang tid haft et anstrengt forhold til homoseksualitet. De fleste af dem lever på danske offentlige midler, mens de er i Danmark. En stor del er ikke på arbejdsmarkedet.

De fleste er ikke født i Danmark. De har ikke gået i dansk folkeskole. De har ikke gået i dansk gymnasium. De føler sig ikke danske i hjertet. De har ikke samme humor som danskere.

De er færinger. Ikke muslimer. Føler du dig truet?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Duus Nielsen
  • Philip B. Johnsen
  • Slettet Bruger
  • Hans Larsen
  • Peter Brandt Nielsen
Niels Duus Nielsen, Philip B. Johnsen, Slettet Bruger, Hans Larsen og Peter Brandt Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

@Bjarni Arge

Nej, jeg føler mig ikke truet af færingerne; men jeg har godt nok i mange år håbet på et gedigent oliefund i færøsk territorialfarvand, så I kunne få samlet jer sammen til at begære uafhængighed.

Oliehåbet blusser selvfølgelig særlig kraftigt, lige efter Høgni Hoydal har været på skærmen og fortalt os alle sammen hvor urimelige, vi danskere egentlig er. Men nu har Hoydal jo overladt sin plads i Folketinget til sin suppleant Magni Arge, så vi har ikke hørt så meget til ham på det seneste.

Men alligevel.............hvis I gerne vil have så uafhængighed, så bare sig til.

Philip B. Johnsen

Men på,Færøerne kan man bygge huse, der kan modstå 50 ms. i middelvind og 70-100 ms. i vindstød, det bude vi se nærmer på.

Torben Lindegaard

@Philip B. Johnsen

"Olie er værdiløst"...........

Det er en al for flot bemærkning!!

1 tønde Brent Oil noteres i $ 50, så det kan hurtigt blive til noget.

Der er 50-60000 færinger - i verden.
Det er en tiendedel af antallet af muslimer i Danmark - sådan slag på tasken, så det er ikke et indlæg helt uden paranoia. Det er også ganske sandsynligt stadig obligatorisk signalpensum hvis man - her som færing - gerne vil have kontakt til visse parnasser.
Men de der færøske ghettoer er vist egentlig højst bestemte husnumre og opgange. Jeg mener - skibonitter har en hel ghettoby oppe ved Limfjorden. Det er ganske vist - og samtidig noget vrøvl.

Niels Duus Nielsen

Færinger er farlige, men relativt fredelige dyr. Men lad jer ikke vildlede af fredsommeligheden, der er blot tale om en udspekuleret strategi, som har til formål at overtage kontrollen med det danske køkken, hvorefter vi alle vil blive tvunget til at spise klipfisk og skarpræstur til morgenmad.

Færinger er nærkulturelle - de respekterer den kulturværdi og de sociale værdier der findes i danmark.
De integrerer sig på danske vilkår.
Mange ville med glæde bo i en færøsk ghetto.

Lad mig give jer et andet eksempel så:

50.000 mennesker fra et land i Europa i, hvor de her mennesker, der bor i DK er imod homoseksualitet, transseksuelle, og imod abort, og hvor mange af dem mener, at det skal være tilladt at slå deres børn, fordi ellers lærer de ikke at respektere deres forældre. Mange af de her mennesker har arbejde i DK, men det bekymrer jo ikke folk, fordi arbejdsgiverne og magthaverne hele tiden forsøger at dreje problemet over på den muslimske indvandring i det her land. Også selvom stort set alle mennesker fra dette land i Europa er imod det samme som de visse muslimer. En stor del af de her mennesker har arbejde i DK, ofte arbejder de for en ussel løn i DK. Men det er der ingen, der taler om. I hvert fald ikke arbejdsgiverne eller medierne....

Polakker i DK er selvfølgelig de personer jeg taler om.

@Karsten: Hvornår har polakker eller færinger krævet zoner i DK hvor religiøse love skrevet af en tvivlsom person i premiddelalderen skal danne grundlag for samfundet ?
Om igen.

Allerede på kollegiet i studietiden på DtH fik man en gysende respekt for disse importerede højtrøstede øboere fra Nord-atlanten - de kunne nemlig tåle flere øllebajere end os andre - de blev kun overgået af de norske, for her var også kønsligt samkvem med efterkommere af de tidligere kolonidamer involveret, gerne noget syndigt med mor og datter ... ;-)

Nå, så færinger er nærkulturelle. Er de da det? Næ, det er da bestemt ikke. Den færøske kultur er langt mere religiøs end den danske, den færøske kultur er langt mere konservativ, når det kommer til ligestilling mellem mænd og kvinder end den danske kultur er mm. Lad mig fortælle jer en lille historie, om hvorfor alle vestlige kulturer ikke er lige så nærkulturelle som I tror, at de er - jer fra Socialdemokratiet og ud på den danske højrefløj - med udgangspunkt i en artikel fra POV international:

http://pov.international/betingelseslos-tillid-og-den-sande-historie-om-...

Artiklen her handler om en dansker, der nu bor i Italien, og som en dag finder en tabt mobiltelefon på gaden. Og beslutter sig for at aflevere den til ejermanden, se her:

Et lille citat:

"Næste dag begyndte samvittigheden dog at nage mig. Jeg havde jo slet ikke lyst til at tage mobiltelefonen selv, for en eller anden derude gik jo lige nu rundt og ærgrede sig gul og blå. Vedkommende havde tilmed mistet alle sine kontakter og alle sine sms’er foruden den dyre telefon, som var sidste skrig dengang i 2003. Så jeg pillede sim-kortet ud af den, satte det ind i min egen mobil, og begyndte at kigge i kontaktlisten efter folk, jeg kunne ringe til for at levere telefonen tilbage. Hurtigt fik jeg snakket med en god ven af ejeren, der så fik vedkommende til at ringe mig op. Han var målløs, lamslået, chokeret. Aldrig havde han forventet at få sin mobiltelefon igen, og da vi aftalte, at jeg ville mødes med ham om aftenen for at give ham hans tabte ejendom tilbage, tilbød han mig adskillige kontanter for tjenesten. Penge jeg dog ikke ville tage imod. Det ville være nok belønning at se hans glade ansigt."

Her et et andet citat:

"Men det her, det var alligevel for mærkeligt, og to verdener stødte frontalt sammen: Den danske mentalitet, hvor en høj grad af tillid til omverdenen har skabt en reciprok mekanisme af hjælpsomhed overfor selv dem, man ikke kender, og så den syditalienske, der præget af århundreders historie med magthaveres udnyttelse af befolkningen og et korrupt statsapparat har gjort, at man helst meler sin egen kage, og derfor gør bedst i kun at stole på den nærmeste omgangskreds."

Bare for at understrege, at selv i Europa er der forskel på en dansk og en italiensk mentalitet, også selvom højrefløjen bliver ved med at påstå, at Italien er nærkulturelt i kultur og mentalitet til danskerne; det er den så ikke. Heller ikke den tyske kultur og mentalitet er så nærkulturel, så det gør noget. I den tyske kultur og mentalitet er der stadig her i 2016 et hierarki, men tiltaler folk med hr. Doktor (hvis de har denne titel) i radio og tv-programmer, man siger stadig 'Sie' (De) til folk, man ikke kender mm. Sandheden er den her: Kun i DK, og til dels i Norge og Sverige er der tillid til staten, og tillid mellem mennesker....

@ Jannik Lindkvist:

Jeg påpeger, at danskerne flest synes at være totalt ligeglade med folk, der har et arbejde her i landet! Polakkerne har et arbejde, og så kan de gøre, som de vil! Mene, at abort skal forbydes, mene, at homoseksualitet skal forbydes, og at transseksuelle er perverse mennesker. Jeg påpeger også, at hvis vi endelig skal derhen, og det skal vi, så udgør polske arbejdere, og andre arbejdere fra Øst og Centraleuropa, en langt, langt større for den danske arbejderklasse, og den danske underklasse, da de i stort antal er ansat (af arbejdsgiverne) i de jobs, som danske arbejdere er blevet fyret fra! Især i landbruget er der ansat en del polakker, en del ukrainere mm.

Hvis man spørger polakkerne i DK, om de mener, at homoseksualitet er perverst, og skal forbydes, eller om abort skal forbydes, er jeg ganske sikker på, at et stort antal af polakker, og andre personer fra Øst og Centraleuropa, vil sige "ja" til netop de her spørgsmål.

Pointen er den her, Jannik Lindkvist og andre: I DK bor der i dag flere mennesker fra andre lande, herunder mennesker fra muslimske lande; der bor også mennesker fra lande som Polen, Ukraine, Litauen mm. som mener stort set det samme som visse muslimer gør. Uanset om de kræver, at samfundet skal bygge på Bibelen eller Koranen eller Torah'en mm. eller ej.

Niels Duus Nielsen, Hans Larsen og Philip B. Johnsen anbefalede denne kommentar