Læserbrev

Penicillinsvineri

Debat
24. september 2016

Efter at have set DR1-dokumentaren Den dag penicillinen ikke virker, sendt søndag den 18. september, er det – grundet partiet Venstre, landbruget samt Fødevarestyrelsens foragt for mennesker i almindelighed og danskere i særdeleshed – slut for os med at købe danske svineprodukter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Hvis man blot har i erindringen, at alle former for kød (men især svinekød) alene er tilbehør til de lækre og velsmagende grøntsager er meget vundet, At man timed får et betydeligt bedre helbred er bestemt en bonus som bør tages i betragtning,. Jeg hadede selv grøntsager som ung i 60erne op til 00erne men alderen og (I)nformation har gjort mig klogere, nu foretrækker jeg grøntsagerne - og sovsen ;-)