Læserbrev

Sig undskyld, Dansk Folkeparti

21. september 2016

Som en af de cirka 97,3 procent af de ikkekriminelle nydanskere, kræver jeg en undskyldning fra Dansk Folkeparti for weekendens udtalelser om, at alle nydanskere er kriminelle – voldtægtsforbrydere, tyve eller mordere – ved partiets landsmøde.

I påstår at kæmpe for danske værdier i Dansk Folkeparti. Er anstændighed og respekt ikke blandt disse?

I puster til ilden og beklager jer derefter over varmen.

I bør omgående sige undskyld til hver eneste lovlydige borger af udenlandsk oprindelse i Danmark.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Britta Hansen
  • Erik Karlsen
  • Mads Berg
  • Niels Duus Nielsen
  • Hans Larsen
Britta Hansen, Erik Karlsen, Mads Berg, Niels Duus Nielsen og Hans Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er forstemmende at være vidne til den manglende fordømmelse. Det er den klassiske DF-model: En af tosserne får taletid, siger noget forfærdeligt og dybt racistisk, ledelsen vejrer herefter stemningen i folkedybet en dags tid for at se, hvor langt man skal gå i sin beklagelse.

I dag er vi så nået dertil, at DF's ledelse bagatelliserer udtalelserne med et: Nå ja, herregud, hun generaliserede måske en smule. Altimens salen klapper som gale af den horrible udtalelse..

Dorte Sørensen

Hvis der er "kræfter" til at høre mere , så havde P1-debat emnet oppe i går. Her sagde Martin Henriksen at han nok også havde klappet af talen, men han var ikke i salen , da han talte med pressen på det tidspunkt.
"12:15 P1 Debat: Er DF stuerene?
Udlændinge sviner, svindler, stjæler, voldtager og dræber. Sådan sagde DF's Cheanne Nielsen ved partiets årsmøde i weekenden. Samtidigt bliver der talt om regeringssamarbejde med Socialdemokraterne. Men er folketingets næststørste parti her 17 år efter Nyrups berømte udtalelse stadig ikke stuerene?
Gæster: Martin Henriksen (DF), Lars Aslan Rasmussen (S), chefredaktør Tom Jensen og journalist David Trads.Vært: Tina Splidsboel.
www.dr.dk/p1debat"

Ernst Enevoldsen

Ak ja den tone, den tone.

Mille Stockner - som stod for anmeldelsen af den unge DF'er skrev ifølge JP om Nasser Khader:
»Er der nogensinde nogen, der har fortalt dig, hvor pinlig, latterlig, racistisk og islamofobisk, du er, Naser Khader? (...) Yuck, hvor er du nederen! (...) Lige meget hvor forræderisk og racistisk, du ter dig, bliver du aldrig en del af den 'hvide klub'. De vil altid håne dig bag din ryg. Ligegyldigt hvor meget rumpe, du slikker.«

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9018762/latterlig-racistisk-forraed...