Folk

FOLK

Debat
5. oktober 2016

Masaipiger

Vil man hjælpe med skaffe skolegang til kenyanske masaipiger, der er stukket af fra omskæring og tvangsægteskab, er chancen der nu på lørdag. Der holdes nemlig støtteparty for pigerne på Borups Højskole, midt i København, fra kl. 12 til 17.

Digtere

Til lørdagens støtteparty bidrager digteren Henrik Nordbrandt ved at læse sit digt ’Vuggevise’. Og skulle man føle tørst, afholder Erik Sørensen en vinsmagning med liflige dråber fra Spanien. Det kan man være med til for en beskeden betaling af 100 kr.

Prinser

Ved arrangementet på Borups Højskole læser den evigtdejlige skuespiller Susse Wold fra Antoine de Saint-Exupérys bog for alle aldersgrupper ’Den lille prins’. Susse Wolds oplæsning sker til akkompagnement af harpenisten Helen Davies.

Arrangører

Masaipigernes støtteparty er arrangeret af nekkashe.dk, som er opkaldt efter Nenkashe – den kvinde, der for mange år siden begyndte sit arbejde i Masailand for at hjælpe de piger, der vil undgå at blive ofre for masaiernes barske traditioner over for unge kvinder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her