Note

FOLK

Debat
26. oktober 2016

Anonymous

Parløbet mellem denne hackergruppe og whistleblowerorganisationen Wikileaks blev i går brat afbrudt af de anonyme. Begrundelsen kom over Twitter: Wikileaks har indført en donations-’paywall’ for lækager og har udviklet sig til et egomanisk ’Julian Assange’-show.

David Duke

Til alt held har Julian Assange ikke så svært ved at finde nye venner i denne tid. Ud over Donald Trump tæller de nye beundrere blandt andet Fox TV-vært Sean Hannity og denne tidligere Ku Klux Klan-grand wizard og holocaustbenægter.

François Hollande

Republikkens præsident er rekordupopulær: Kun én procent (!) er ’meget tilfreds’ – tre procent ’nogenlunde tilfredse’. Dykket sker efter udgivelsen af en polemisk-bekendende interviewbog, hvis titel nu klinger som selvmål: 'Un président ne devrait pas dire ça …'

Pia Kjærsgaard

DF’s partitop gør rørende krumspring for at holde hånden over deres nu svindelkompromitterede stemmesluger. Morten Messerschmidt har måske ’ikke styr på det økonomiske’, men det er, fordi han er så ’kreativ’, lyder defensoratet. Som i ’kreativ bogføring’?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her