Læsetid: 1 min.

FOLK

29. oktober 2016

Bill Gates

Kapitalismen har været god ved verdens rigeste mand, softwaremangemilliardæren, men der er ikke meget ideologisk taknemmelighed den anden vej. ’Kun socialisme kan redde os fra klimakrisen,’ citeres han minsandten for at have sagt til magasinet The Atlantic.

Pia Kjærsgaard

DF-matriarken anlægger nu en forunderligt konstruktiv vinkel på den skandale, der har sendt partiet til tælling. Det var kun godt, at DF blev grebet i misbrug af EU-midler. Det kan nemlig kaste mere lys over, ’hvad der i det hele taget foregår nede i den rotterede’.

Haifaa Awad

Hvad den etablerede fredsbevægelse ikke magter, magter heldigvis lægen og debattøren her. Sammen med Mellemfolkeligt Samvirke har hun indkaldt til protestdemo ved Ruslands ambassade. Mød op kl. 14 og sig fra over for grosjnificeringen af Aleppo.

Stephen O’Brien

FN’s nødhjælpskoordinator har også skældt russerne ud og i FN’s Sikkerhedsråd gjort rede for de forfærdelige tilstande i den syriske storby. ’Gem de skildringer til Deres næste roman,’ lød svaret fra den russiske FN-ambassadør, Vitalij Tjurkin.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu