Folk

FOLK

Debat
8. oktober 2016

Knock-out’ede

Steven Woolfe, kandidat til formandsposten i det britisk ekstrem-højre EU-fjendske part Ukip, faldt torsdag omkuld i EU-Parlamentet i Strasbourg. Årsag: Woolfe havde været i nævekamp med sin parlamentskollega og partifælle Mike Hookem.

Illoyale

Ifølge vidner var de to kommet op og toppes under et gruppemøde. Hookem beskyldte Woolfe for illoyalitet, fordi Woolfe har flirtet med at hoppe af til de konservative. Under skænderiet sagde Woolfe til Hookem: »Lad os ordne det udenfor.«

Slagsbrødre

Da Hookem og Woolfe kom udenfor, fik Woolfe flere slag i hovedet. Da Woolfe efterfølgende var på vej ned for at stemme i parlamentssalen, faldt han brat forover. Efter en hospitalsindlæggelse erklærer Woolfe nu fra sygelejet, at han er i bedring.

Tillidsfolk

Hookem er Ukips forsvarsordfører. Woolfe har tidligere stræbt efter Ukips formandspost. Denne post har partiets ikon, Nigel Farage, midlertidigt måttet genindtage, da Farages efterfølger, Diane James, trak sig efter kun 18 dage som Ukip-formand.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@David Rehling

Det var ret uforsigtigt, at Woolfe inviterer Hookem med udenfor for at ordne sagen.
Mike Hookem har aftjent ialt 13 år i den engelske hær, herunder 9 år som Commando Engineer.

Ja tak - det er bestemt uklogt at indlade sig på nævekamp en sådan en fyr.
Check engang linket til Commando'ernes hjemmeside:

http://www.army.mod.uk/royalengineers/26638.aspx

Steven Woolfe's træning som procesadvokat har slet ikke slået til.

Wolfe er 14 år yngre end Hookem - det har måske givet anledning til et vist overmod, som han måtte betale dyrt for.