Folk

Folk

19. oktober 2016

Klovne 1

»Vi er genetisk bange for klovne - stor rød mund, anderledeshed, maling i hele hovedet,« lød svadaen i P1 Morgen. De er blevet så grove over for reality-stjerner på Danmarks Radio. #JeSuisGustavSalinas

Klovne 2

»Jul i Europa: Gaveregnen er slut«. Opfølgeren til Morten Messerschmidts og Dot Wessmans jule-cd fra 2008 skal helst sælge godt, efter Danske Folkeparti på to dage har tilbagebetalt en halv million kr. til EU i uretmæssig støtte.

Klovne 3

Regeringen vedtog i går en hjælpepakke til Syrien og Irak på 333 mio. kr.,  som skal gå til minerydning og vandforsyning. Men det gider journalister ikke skrive om... Hov? Har Naser Khader en ny t-shirt på i Folketinget?! Ryd forsiden!

Klovne 4

Nobelprisens PR-stunt med at give litteraturprisen til Bob Dylan er i fare for at gå galt. Den 75-årige sanger virker totalt ligeglad med prisen og har slet ikke svaret på Nobelpanelets henvendelser. How does it feel? how does it feel?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu