Folk

FOLK

Debat
21. oktober 2016

Hundeejere

P1 talte i går med skandaleforskeren Milena Penkowa og hunden Snubbi. Her fremgik det, at Penkowa taler med Snubbi, og hun kan også videreformidle hundens tanker. FOLK erfarer, at hun også er i stand til at se usynlige spanske rotter.

Hundehviskere

P1-værten spørger, hvordan Snubbi hjalp Penkowa efter retssagen om dokumentfalsk. »Jeg starter med at fortælle hende, at dommerne er så styrede og hjernevaskede af pressen, at de ikke kunne andet,« svarer Snubbi gennem Penkowa. Seriøst.

Hundespisere

Radio24syv afslørede i går mere råddenskab i Tibet-sagen. PET, Udenrigsministeriet og Dansk Industri mødtes med Kongehuset for at aftale, hvordan gæsterne fra Kina skulle ’pleases’, så ’intet gik galt’. Mon Margrethe fik rygeforbud?

Møghunde

Hvad gemmer sig under Donald Trumps fehår? En sølvpapirshat. Hvad gemmer sig i Hillary Clintons taske? Checks fra Goldman-Sachs, MELD og FELD. Hvad gemmer sig i Rodrigo Duterte? Super-Hitler. Hvor er statsledere dog nederen for tiden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her