Læserbrev

​​​​​​​Pia K må gå

25. oktober 2016

Det er ikke fair at holde en tidligere bogholder i EU ansvarlig for Dansk Folkepartis ledelses svigt i forbindelse med svindel og fup i EU. Ledelsen i DF har erkendt bedrageriet og burde påtage sig det fulde ansvar og træde tilbage, før medlemmerne gør oprør og overtager ledelsen. Og det er ikke en formildende omstændighed, at alle andre partier har gjort samme gennem mange år. De skal nu også undersøges af EU.

Skandalen har nået sit højdepunkt ved, at Folketingets formand Pia Kjærsgaard, på trods af de nu fremkomne beviser om fup og svindel, er blevet siddende i formandsstolen og har vanæret denne institution, som er Danmarks højeste embede. Pia Kjærsgaard har også været formand for Dansk Folkeparti, imens alt dette fup har fundet sted.

Hvis formanden ikke går, så må Højesteret bede hende forlade stolen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Bill Atkins
  • Niels Duus Nielsen
  • Poul Anker Sørensen
  • Hans Larsen
  • Steffen Gliese
Bill Atkins, Niels Duus Nielsen, Poul Anker Sørensen, Hans Larsen og Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

En rotterede? Ja, måske, men i så fald anført af sine egne partifæller!
At hun nogensinde overhovedet kunne lande på den stol, overgår selv det vildeste mareridt - det skulle aldrig være sket - og naturligvis skal hun fjernes hurtigst muligt - helst HELT ud af mediefladen. Hun har allerede gjort landet ubodelig skade...både internt og externt. Hvornår indses dette?

Grethe Preisler

It takes one to know one ;o)

Thure Barsøe-Carnfeldt, tidligere medlem af folketinget for Fremskridtspartiet og nuværende administrerende direktør i firmaet Hope Computer Corporation i Hadsund, hvor integrations-ogsåvidereminister Inger Støjberg, Venstre, også har privatadresse.