Folk

Twitterfolk

Ved @monggaard
Debat
12. oktober 2016

@MMFlint

»Medierne siger, at debatten var ’grim’ og ’mudderkastning’,« tweeter dokumentarist og aktivist Michael Moore om præsidentkandidaternes møde forleden. »Forkert. Kun én af kandidaterne smed om sig med had og foragt. Den anden var venlig.«

@rickygervais

»Ideer har ikke rettigheder,« skriver komikeren Ricky Gervais. »Eller følelser. Man kan kritisere ALLE ideer. Hvis nogen siger, at man ikke bør sætte spørgsmålstegn ved en idé, så skjuler de noget.« Mon ikke han sigter til Donald Trump!?

@MogensJensenS

I går opfordrede Socialdemokratiets Mogens Jensen til at bakke »op om FN’s dag for piger, vær med til at sætte fokus på forholdene for de piger, som vokser op i skyggen af krig og konflikt.« Naturligvis, og det være hermed gjort.

@jamieleecurtis

Og det gør skuespillerinden Jamie Lee Curtis også oven på Donald Trumps modbydelige udtalelser om kvinder. »Burde alle mænd ikke være forfærdede over ’drenge er bare drenge’-referencerne til overgreb og misogyni?« spørger hun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her