Folk

Twitterfolk

Debat
15. oktober 2016

@kurteichenwald

Donald Trump lægger ikke bånd på sig selv efter afsløring af misogyn opførsel. ’Efterhånden som flere mennesker kritiserer og svigter ham, begynder han at lange meget mere ud,’ observerer Newsweek-redaktør, Kurt Eichenwald.

@davidehrlich

Der er dog en positiv bivirkning ved Trump & Co.’s uskønne opførsel, mener filmkritiker David Ehrlich. ’Den har inspireret hver eneste snæversynede person i Amerika til frivilligt at afsløre sig selv på Twitter, så vi kan blokere dem.’

@OlgaRavn

Torsdag blev det offentliggjort, at Bob Dylan får Nobelprisen i litteratur. Reaktioner spændte fra glæde til vrede – og undren. ’Til næste år giver de Nobelprisen i kemi til Carlsberg,’ skrev digter Olga Ravn. Så, nu ikke drille hans Bob-hed.

@SofieHagen

Til sidst et opråb fra komikeren Sofie Hagen, som rubrikbestyreren fuldt ud kan tilslutte sig: ’På vegne af alle fede mennesker: Fuck flysæder. Fuck biografsæder. Fuck teatersæder. Fuck forlystelsesparksæder.’ Ja, nemlig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her