Folk

FOLK

Debat
24. november 2016

Aleida Guevara

Sværmere for Cubas revolution og stolte marxistiske resultater kan i dag – i Verdenskulturcentret i København – møde revolutionsheltens datter, der skønt ikke så ikonisk som den martrede Che, også gør en stor indsats som både læge og venstrefløjsaktivist.

Henrik Qvortrup

Den tidligere Se & Hør-redaktør får i dag at vide, om han i lovens øjne er skyldig i hacking og bestikkelse for at have ladet en såkaldt tystys-kilde udspionere kendte danskeres kreditkorttransaktioner. Antydning af anger har der hidtil ikke været. 

Freddie Mercury

Apropos sladder er det i dag 25 år siden, Queen-forsangeren forlod denne verden, hvilket dog ikke hindrer nye sladderhistorier i at dukke op. Magasinet Rolling Stone har således historien om, hvordan han engang smuglede en dragklædt Lady Di ind på bøssebar.

Donald Trump

USA’s snart tiltrædende præsident bedyrede tirsdag over for New York Times, at han virkelig ikke aner, hvorfor nazister og såkaldte alt-right-folk i ham ser en stor førerfigur, men han ville da prøve at finde ud af det. Man kan jo ikke gøre for, at man har charme.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her