Folk

FOLK

Debat
25. november 2016

Henrik Qvortrup

Skulle den tidligere Se og Hør-chefredaktør beslutte sig for at sone sin fængselsstraf for kreditkortspionage og krænkelse af kendtes privatlivsfred (og ikke appellere), kan han muligvis slippe med elektronisk fodlænke i privaten, spekuleres der i Ekstra Bladet.

Brian Sandberg

Skulle soning imidlertid ske i et rigtigt fængsel med tremmerusk, tilråder denne erfarne tugthuskandidat og glamourrocker (selv blandt spionageofrene) Qvortrup at ’holde lav profil’ over for medfanger. Og bruge sine sociale kompetencer og historiefortællertalent.

Reuven Rivlin

Israels præsident truer ikkeidentificerede ildspåsættere med strenge straffe. På fjerde døgn raserer omfattende skovbrande i Haifa-området, hvor titusinder er evakueret. Spekulationerne går på, at de kan være påsat ud fra politiske motiver, noterer The Jewish Chronicle.

Recep Erdoğan

Grækenland raser, efter at Tyrkiets præsident tirsdag stillede spørgsmålstegn ved, om Tyrkiets nuværende grænser, fastlagt i Lausanne-traktaten af 1923, nu også skal gælde for evigt. Tyrkisk stats-tv bruger allerede kort, hvor græske ægæiske øer er blevet tyrkiske.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her