Folk

FOLK

29. november 2016

Fremtidsminister

Søren Pind (V) – også kendt som ’Sheriffen’ – skal være uddannelses- og forskningsminister. ’Fremtidsminister’ kalder han det på Twitter. Revolverpolitikken gælder nu SU’en, så fremtiden kommer nok til at betale for nutiden – igen.

Innovationsminister

En anden fremtidsagtig post er ministeren for offentlig innovation. Den heldige vinder af det nye opfinderministerium er tidligere sundhedsminister Sophie Løhde (V). Eller måske er det bare en fortidsministers aftægtsstilling.

Ældreminister

Fortiden vender ofte tilbage. Thyra Frank (LA), der røg ud efter sidste års valg, bliver ny ældreminister. Frank har tidligere harceleret mod sund mad til de ældre, så nu skal der mere sovs, kartofler og flere pilsnere på plejehjemmene.

Kvindeministre

Ni kvinder er der i den nye regering, så det går fremad i forhold til de fire, V-regeringen kunne mønstre. De vigtige sager tager de borgerlige mænd sig dog af: I de fem mest magtfulde udvalg er der ifølge eb.dk ikke én kvindelig minister.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu