Folk

FOLK

30. november 2016

Sværdprinsesse

Popmusiker Ed Sheeran blev ved en fest snittet i ansigtet af prinsesse Beatrice med et sværd. Den 28-årige prinsesse legede en leg, hvor hun skulle slå sanger James Blunt til ridder, og ved et uheld ramte hun Sheeran, skriver BT.

Flæskespisere

Videnskab.dk har undersøgt, om flæskesteg eller and er mest dansk. Flæskesteg er svaret, da and oprindeligt var for de rige. Videnskab.dk giver en ’fancy T-shirt med abekatte-tryk’ til kvinden bag det evigt aktuelle spørgsmål.

Offensiv minister

»Det er en statsliggørelse af børns tid, fordi du fratager dem valgfrihed,« sagde den nye undervisningsminister Merete Riisager (LA) til Information om skolereformens længere skoledage. Mon Riisager vil kæmpe mod de lange skoledage?

Offensive unge

Den lukkede Facebookgruppe Offensimentum med omkring 64.000 medlemmer er især for unge. Her skriver de ’shitpost’ om, hvordan man hacker sig til at løse sine matematikopgaver, eller giver råd til, hvordan man undgår at betale busbøder.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu