Folk

FOLK

14. november 2016

Euro-Trumpisme

Trump inspirerer tværs over Atlanten, hvor Nicolas Sarkozy straks efter valget hævdede på Twitter, at Hollande har forrådt befolkningen med »løgn«, mens Sarkozy vil »genoprette Frankrigs autoritet og rang.« #MakeFranceGuillotineAgain

Orange-klovnen

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. IT-skribent mm. Peter Kofod skriver på Facebook, at han »NU tror, mange på magisk vis kan se problemet i masseovervågning uden grænser, når det er Orange-klovnen, der sidder bag apparatet.«

Obama-pres

Trump sidder også på benådningerne. Her har han tidligere kaldt Edward Snowden for ’spion’, og The Donald mindes de gode gamle dage, hvor den slags blev straffet med henrettelse. Fornyet pres på Obama for benådning inden lukketid?

Forretningsmanden

#Pardonsnowden hitter i hvert fald massivt efter valget. En afklaret Snowden siger, at han ikke er bekymret, men at det ville være »vanvittigt« helt at afvise tanken om en aftale mellem Putin og Trump, der fører til hans udlevering. Trump er trods alt forretningsmand.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

@Tine Toft

Lad os håbe på, at Obama så også benåder Chelsea Manning.

Det er ubærligt, at tænke på, at hun afsoner 35 års fængsel.