Læserbrev

Uber skal ud af Distortion

Debat
3. november 2016

Distortion har muligvis ikke forstået det ellers meget klare og tydelige budskab, kommunen sendte i sommer. Distortion er nu begyndt at reklamere for 2017-udgaven af gadefestivalen – og dette stadig med deleplatformen Uber som medafsender og sponsor.

Det eneste, der er sket siden sidst, er, at Uber-chaufførerne er blevet stemplet for ulovlig taxakørsel i Københavns Byret.

Så lad os tage den en gang til: Distortion må vælge mellem kommunens støttekroner og samarbejdet med Uber. Københavnernes skattekroner skal ikke gå til at fremme så usolidarisk et forretningskoncept som Uber, der hverken overholder reglerne på det danske arbejdsmarked eller sørger for, at skatten bliver betalt.

Niels E. Bjerrum, medlem af Københavns Borgerrepræsentation (S)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

John Christensen

Hørt!

Über er nederen