Folk

FOLK

Debat
3. december 2016

Nisseoprørere I

Nisser har været på spil i busskure over hele landet, som er blevet omdannet til familieboliger med senge, borde og personlighed for at gøre opmærksom på de reformer, der gør folk fattigere. Nissernes Befrielsesfront tager ansvaret.

Nisseoprørere II

De hjemlige busskure kan ses på facebooksiden Jul i Løkkeland. Aktionen skal minde busrejsende danskere om, at der er familier ramt af fattigdomsydelser, som ikke har råd til en bolig og må bo på gaden, skriver nisseoprørerne.

Nisseoprørere III

På Jul i Løkkeland skriver de: »Hvorfor sætter I danskere flere tusinde børn og voksne ud i kulden? Julen er hjerternes fest – hvor har I gjort af jeres – er de blevet iskolde?« Aktionen fortsætter i garager i udvalgte villakvarterer.

Nisseoprørere IV

13 procent flere danskere har ikke råd til husleje her før jul, skriver nisseoprørerne og sender en hilsen fra julemanden: »Han er meget, meget skuffet over politikerne.« Lyder ikke som om Lars Løkke & Co. får nogen gaver i år.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her