Læsetid: 1 min.

FOLK

Debat
29. december 2016

Troels Kløvedal

Mens Danmarks mest kendte eventyrer Troels Kløvedals liv er ved at rinde ud som følge af en dødelig sygdom, blev han i går hædret med dronningens fornemmeste pris, ridderkorset. Tillykke til kaptajnen.

William Argell

Mordet på den russiske ambassadør og krigen i Syrien vækker dårlige minder fra fortiden. Og nu advarer den anerkendte svenske historiker William Argell i Weekendavisen, om at tredje verdenskrig allerede er begyndt.

Steen Jakobsen I

Cheføkonom i Saxo Bank, LA’s vigtigste støtte, slår fast, at skattelettelser er ligegyldige: »Det er slet ikke det, der er problemet i samfundet,« sagde han i Deadline tirsdag og fik Samuelsens krav til at klinge hult.

Steen Jakobsen II

Cheføkonomen fra Saxo Bank mener i stedet, at der skal investeres i mennesker, forskning og uddannelse. »Det afgørende er, at vores uddannelsessystem er blevet svækket,« sagde han og lød som en analytiker fra Cevea.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her