Læsetid: 1 min.

FOLK

Debat
30. december 2016

Theresa May

Den engelske premierminister bliver af sin politiske modstander Jeremy Corbyn beskyldt for at give sig selv »kongelige privilegier«, fordi et endeligt dokument om Brexit ikke bliver lagt frem til afstemning.

Jeremy Corbyn

Corbyn mener tydeligvis ikke, at May har blåt blod løbende i årerne. »Hun kan ikke gemme sig bag Henrik VIII og de guddommelige bemyndigelser, som en konge har, i dette tilfælde,« siger han til The Guardian.

Blak

Både børn og voksne har sunget med på den danske rapper Blaks YouTube-hit ’Nede Mette’. Den er spillet i Danmark hele 27 millioner gange i ’16, og Justin Bieber må dermed nøjes med en andenplads på den danske hitliste for året.

Milena Penkowa

Forskeren, der har stået tiltalt i en sag om dokumentfalsk og blev kendt for udtalelsen: »»Yakety-yakety-yakety-yak. Frifundet. Kan du stave til det?« har netop gjort sit comeback og udgivet en forskningsartikel om kemoterapi. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her