Folk

FOLK

6. december 2016

Donald J. Trump

Meget tyder på, at Donald Trump kan blive historiens mest tweetende præsident: »Hvis pressen dækkede mig præcist og hæderligt, ville jeg have meget færre grunde til at ’tweete’. Trist at jeg ikke ved, om det nogensinde kommer til at ske,« tweeter han.

Martin

Den 32-årige Martin får nu sit danske pas tilbage igen. Det afgjorde retten i Esbjerg i går. Passet blev inddraget, efter at han sidste år deltog i krigen i Syrien sammen med de kurdiske peshmergastyrker. »Jeg kæmpede for et godt formål,« siger han til DR.

Brian Mikkelsen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen gik til forsvar for bankerne forud for gårsdagens årsmøde i Finansrådet: »Mobningen af den finansielle sektor må stoppe, for bankerne og realkreditten er afgørende for væksten herhjemme,« sagde han.

Brian Mikkelsen II

Mobningen er angiveligt sket i form af den øgede regulering, som banksektoren blev underlagt efter finanskrisen. Nu skal det være slut med flere regler og krav, og regeringen vil i stedet »omfavne bankerne«, lyder det fra Brian Mikkelsen.

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu