Folk

FOLK

7. december 2016

Hjemløse

Fra historien om Robin Hood kendes skikkelsen ’Kong Johan Uden Land’. På samme måde med LA’s Thyra Frank. I den nye regering har hendes parti udstyret hende med titel af ’ældreminister’, men der er reelt ikke noget ministerium, hun er minister for.

Husvilde

Thyra Frank har ingen departementschef. Ej heller nogen stab, der særligt er hendes. Thyra Frank må tage til takke med husvildebolig i sundhedsminister Ellen Trane Nørbys departement. Måske er det derfor, at Thyra Frank fremstår som en af samfundets udsatte.

Taleskrivere

At nogen i regeringen godt ved, at den er gal med Thyra, blev dokumenteret, da der i går i al hast blev opslået en stilling som »dedikeret taleskriver til Sundheds- og Ældreministeriet«. Stillingen kræver ifølge opslaget »politisk tæft« og »strategisk kommunikation«.

Budbringere

Opslaget kræver også »en flydende pen, der kan omsætte komplekse politiske problemstillinger til klare budskaber, der når modtagerne i øjenhøjde«. Ansøgningsfrist: 2. januar. Men inden da er stillingen måske bortfaldet. Arme Thyra! Klarer hun den?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu