Folk

FOLK

8. december 2016

Prominent

Selv om den nyudnævnte ældreminister, Thyra Frank (LA), slet ikke har noget ministerium at være minister for, er det lykkedes hende at blive et af regeringens mest prominente medlemmer. Alle har en mening om, hvad hun gør og navnlig ikke gør.

Udebleven

Det vakte opsigt, da Thyra Frank i sidste uge udeblev fra et samråd i Folketinget om antipsykotisk medicin til demente. I stedet mødte sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), som er leder af det ministerium, i hvis bygning Thyra Frank opholder sig.

Uvidende

Til Berlingske forklarer Thyra Frank nu om samrådet i Folketinget: »Jeg anede intet om det, så første gang, jeg læste om det, læste jeg, at jeg ikke var mødt op. Det er klart, at så spurgte jeg i ministeriet: ’Hvad er det, jeg ikke er mødt op til?’«

Rådgivere

Det ministerium, hvor Thyra Frank opholder sig, opslog i går en stilling som »taleskriver« for Thyra Frank. Måske skulle ministeriet snarere ansætte en rådgiver, der kan forklare Thyra Frank, hvad det er for begivenheder, hun intet får at vide om.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

@David Rehling

Lad nu bare EkstraBladet og Astrid Kragh om Thyra Frank-bashing -
Information behøver slet ikke deltage i rundhylet.