Folk

FOLK

9. december 2016

Rollemodeller

Den nyudnævnte ældreminister Thyra Frank (LA) foregår den offentlige sektor med et godt eksempel: Hun har sat sig selv på slankekur. Til Fyens Stiftstidende har hun oplyst, at hun denne sommer vejede 137 kilo. Og det var for meget, siger hun.

Kursøgende

Om sin slankekur fortæller Thyra Frank: »Her på mit ministerkontor har jeg kun æbler, og jeg har selv madpakke med, og den består af rugbrødsmadder med hamburgryg.« Det er indtil videre lykkedes ældreministeren at tabe 18,5 kilo, oplyser hun.

Planlæggere

Om sin videre planlægning oplyser ældreminister Thyra Frank: »Det næste store mål er at komme under 100 kilo. Når det sker, vil jeg løbe begejstret rundt.« Ministeren fortæller, at hun hver dag træner ved at gå en halv times tur med sin mand, Peter.

Magre

Ældreminister Thyra Frank kommer også med denne afsløring: »Da Peter giftede sig med mig, vejede jeg 50 kilo.« Denne magre vægt har Thyra Frank ikke ambitioner om at genvinde, men hun siger dog, at hun stræber efter at komme »ned på 70 eller derunder«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer