Folk

FOLK

Debat
14. december 2016

Juve/Roma

Først Brexit. Så Trump. Og nu får Italien en ny regeringschef, Paolo Gentiloni, der holder med Torino-klubben Juventus, selv om han er fra Rom.

Verden giver ikke længere mening! The center cannot hold.

Saxo Marx

Cheføkonom i Saxo Bank, Steen Jakobsen, krøb i går til korset. Gamle Karl Marx havde ret: »Hvis man helt neutralt ser på, hvilken bog, der bedst beskriver verden lige nu, kommer Das Kapital tættest på,« sagde han til finans.dk.

PC

I går lovede Dansk Folkeparti at indrykke juleannoncer i Den Korte Avis for at støtte den stakkels netavis, som har været igennem et sandt stormvejr. Partiet vil stoppe den »politiske korrekthed«, som Martin Henriksen sagde.

En cyborg

Politiken har på lederplads bekendtgjort, at alle moderne menneske er »cyborgs«, fordi vi bruger vores mobiltelefoner så meget. Det er nok lidt overraskende for de fleste af os, men når Politiken siger det, må det jo være sandt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her