Læserbrev

25 gode nyheder plettet af en fejl

Debat
6. januar 2017

Det var en fornøjelse at læse artiklen »2016 er også året, hvor mange ting er blevet bedre« (den 31. december). Men den skæmmes dog af en fejl.

USA ophævede ikke embargoen af Cuba i december 2015. Præsidenterne Obama og Raul Castro indgik den 17. december 2014 en aftale om at forbedre forholdene mellem de to nabolande. Men Obama gjorde det dengang klart, at hans regering endnu ikke var parat til løfte den 52 år lange handelsblokade af Cuba.

I marts 2016 mødtes de to ledere igen, og Obama udtalte, at embargoen »is going to an end«. Men blokaden rammer stadig i dag cubanernes økonomi hårdt. Derfor bør Information ikke udbrede misforståelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her