Folk

EU-FOLK

4. januar 2017

Jazzbureaukrater

Det viser sig, at Bruxelles er fyldt med musikalske bureaukrater, der hver måned mødes for at løsne slipset og slippe den indre jazzhund løs i klubben ’Bruxelles Rytme og Blues Klub’. Det har de gjort siden 2002, afslører Politico.

Embedsmusikanter

Men ikke kun lytter de til musikken; undergrunden i Bruxelles vrimler åbenbart med eurokrat-bands. Her er det bandnavne som ’Funktionærerne’, ’De Ufleksible’ og ’Kælderaberne’, der ofte spiller stemningen op i byens indre jakkesætsmekka.

EU-skepticister

Mens mange helst er anonyme om deres vilde musikliv, fortæller Messerschmidts gruppeformand i den EU-skeptiske ECR-gruppe glædeligt om sin musikpassion. Syed Kamall har nemlig sammen med flere fra gruppen startet bandet ’Det er Ikke En Død Fisk’.

Frontex 242

Til Kamalls gryende musikfremtid foreslår Twitter dog et nyt bandnavn allá ’No Direction’, 'Small Faceless’ eller ’Frontex 242’. Der går samtidig rygter om, at Messerschmidt på vegne af DF skulle ha’ budt ind med sangen ’Når du ser et varselsskud’.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu