Folk

FOLK

3. januar 2017

Oprydningsholdet

Igen i år har Muslimer for fred stået for en stor oprydningstjans efter nytårsaften på Rådhuspladsen i København. De kommer fra den muslimske Ahmadiyya-menighed i Hvidovre, og Ekstra Bladet har dækket oprydningen med før- og efterbilleder.

Imanen

Her fortæller imam Muhammed Akram, at de gør det for at være aktive medborgere i det danske samfund og lære de unge at give tilbage. Det gjorde Rana Rashid sammen med sin søn, »fordi vores imam siger, vi skal respektere og arbejde, fordi vi bor i Danmark.«

Facebook

Oprydningsarbejdet formår hvert år at høste et væld af kommentarer. På Facebook skriver Helle: »Hvorfor skal disse mennesker rydde op efter forkælede danskere for at vise, at de ikke er terrorister? Vorherre bevares. Lær jeres lyserøde møgunger at rydde op efter dem selv.«

eb.dk

De fleste skriver bare tak, eller som Mikkel: »I er så fucking gode, må gud eller hvem der nu styrer shittet, være med jer.« På eb.dk spørger Claus M, hvorfor de »muslimelskende medier« ikke roser alle, der rydder op efter sig selv. De ryddede op for andre, men ok, Claus, du er helt sikkert også dygtig. Godt nytår.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu