Folk

FOLK

6. januar 2017

Søren Espersen
»Pinlig rendestensjournalistik fra EB. Løgn og latin det hele. Led hetz mod DF, som stinker.« Sådan tweetede Espersen, da Ekstra Bladet kaldte DF’s brug af EU-kroner til et sommerarrangement med helstegt pattegris for »en grisefest«.

Ekstra Bladet
Avisen spurgte derefter Espersen, hvad han så som løgn, hvortil han svarede: »Det var almindelig flæskesteg«. Hvortil EB’s journalist desværre måtte fremvise bilag, der viser, at 3.000 kr. fra Europa-Nævnet gik til en helstegt pattegris i 2011.

Dansk Folkeparti
Ikke kun er det ifølge Espersen svineri at kalde den festlige komsammen for »en grisefest«, han nægter også, at der var tale om en »sommerfest«. Igen må EB-journalisten fremvise selve invitationen til »sommerfesten« med navnet »DF på toppen«.

Peter Skaarup
Desværre for Espersen er der nu gået #grisefest i de sociale medier, hvor partifællen Skaarup i maj skrev »Grisefest på Fyn i går«, bakket op af artiklen »600 DF’ere til grisefest i Kolding«. Nok var det i 2016, men grisefesten hænger ved.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

DF betragter åbenbart EU som een stor gramsekasse - uanset hvilke skatteydere, der kommer til at hænge på regningen.