Folk

FOLK

Debat
20. januar 2017

Reggie Brown

Den 36-årige amerikaner Reggie Brown fik en uventet gave, da Barack Obama blev præsident. Han ligner nemlig Obama så meget, at han de sidste otte år har kunnet ernære sig ved at rejse verden rundt og spille den amerikanske præsident.

Reggie Brown II

Men med Obamas afgang slutter den karriere nu, og i et interview med BT løfter Reggie Brown sløret for, hvad han så skal lave: »Måske skal jeg stifte familie og have børn. Og forhåbentlig kan jeg have penge nok til at leve fint resten af mit liv.«

Peter Rahbæk

Facebooks beslutning om at placere et 55.000 kvadratmeter stort datacenter i Odense udløser kæmpe begejstring i det fynske. »Som I kan se, er mit kropssprog ét stort ’like’,« sagde Odenses borgmester Peter Rahbæk ifølge Eb.dk på et pressemøde.

Brian Mikkelsen

Også erhvervsminister Brian Mikkelsen er begejstret for datacenteret og kommer med følgende skarpe forudsigelse: »Nu skal vi lægge os i selen for, at vores erhvervsudvikling matcher fremtidens konkurrence, som er betydelig mere digital end analog«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her