Folk

FOLK

Debat
24. januar 2017

Møghunde

I går vedtog Folketinget, at den nye politiskole i Vestdanmark ikke opbygges fra grunden, men skal opføres i eksisterende bygninger. Daværende politiminister Søren Pind (V) kaldte det »en møgdag« for dem, der vil dansk politi det godt.

Hurtige typer

Trine Bramsen (S) jubler. For hende har sagen handlet om »så hurtigt som muligt« at få uddannet betjente. Men nu vil hun give regeringen tid til »at sunde sig« frem for at få afgjort, hvor skolen så skal ligge. Ej, kom nu lige.

Chokerede ledere

Politiforbundets formand Claus Oxfeldt er »rystet og chokeret«. Han henviser til terrorangrebet i København. »Jeg troede egentlig, man var enige om at give nogle ordnede forhold til politiet efter dét, der skete 14. og 15. februar 2015.«

Forfrosne kadetter

FOLK spår: Politiskolen ender med at blive opført i den gamle sygeplejerskole i Vejle. Herfra kan fremtidens kadetter fundere over, om det politiske slagsmål mon nogensinde har handlet om dem, inden de skal ned og passe grænsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her