Folk

FOLK

Debat
26. januar 2017

Flyvende hollændere

Der er for mange skurke på det geopolitiske dansegulv, så i dag er fokus på helteFOLK. Efter USA sløjfede støtten til ngo’er, der arbejder med prævention, vil Holland etablere en international præventions- og abortfond til udviklingslande.

Solfolk

Solpaneler finder frem i de dele af Kenya, der ikke er dækket af elektricitetsnettet – og nu får brugerne for første gang adgang til satellit-tv. »Nu er jeg forbundet med hele verden,« siger Stanley Gikonyo fra Mwea til BBC. Fed følelse.

Rundbordsriddere

I Skotland mener arkæologer at have fundet arnestedet for det sagnomspundne kongerige Rheged, der er omtalt i Kong Arthur-legenden. Udgravningen har afdækket et stort fort, som dateres til 600 år før Kristus, skriver The Independent.

Skambra folk

Bertel Haarder (V) har i et §20-spørgsmål bedt kulturministeren arbejde for, at alle danskere igen får uhindret adgang til den norske tv-serie SKAM. »Intet betyder mere for den gensidige sprogforståelse,« skriver den store kanon.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her