Folk

FOLK

7. januar 2017

Morten Albæk
Den selvopfundne magtperson Morten Albæk er kendt for sine slipseknuder, sin tid i Vestas-ledesen og som strategimedlem i Vatikanets kunstråd. Men fremover er det ikke kun Twitter-paven, der kan få gavn af den filosofi-uddannede verdensmand.

Joe
Albæk skal nemlig bruge 2017 som næstformand i bestyrelsen for ingen mindre end Joe & the Juice. Og selvom der allerede står Danske Bank, Brøndby og egen virksomhed på cv’et, skriver han totalt begejstret på Twitter: »Another meaningful journey begins.«

Monggaard
Det møder ikke forståelse blandt alle, da Joe & the Juice for mange er symbol på smagløs og hjernedød kapitalisme. Det får en anden FOLK-skribent, Christian Monggaard, til at foreslå på Twitter: »Han kunne passende begynde rejsen med at lukke lortet.«

Paven
Og det kan blive Albæks hidtil største bedrift. I 2016 meldte paven ud, at terrorisme ikke inspireres af Islam, men af en verdensøkonomi, der tilbeder »the God of money.« Hvis nogen gør det, må det være juicerne fra Joe’s. Your move Albæk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Ejvind Larsen
Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu