Folk

FOLK

Debat
30. januar 2017

Konservative

I anledning af den internationale holocaustmindedag delte Brian Mikkelsen et billede, hvor han, Søren Pape og Mai Mercado med alvorstunge miner sidder og holder et A4-papir. På papiret har de med grøn sprittusch skrevet #weremember.

Trump Hotels

Trump markerede selvsamme mindedag med et indrejseforbud rettet mod muslimer. Pludselig fik Trump Hotels masser af tilbagemeldinger på tweetet »Tell us your favorite travel memory – was it a picture, a souvenir, a sunset? We'd love to hear it!«

Rejseminder

Der var både de nostalgiske »Min rejse til Auschwitz, hvor min bedstemor var, inden hun undslap til USA og fik et bedre liv #nomuslimban« Og de mere up to date »Enhver rejse, hvor jeg rent faktisk får lov at stige af flyet, er rimelig fed!«

Naser Khader

Værst af alt går indrejseforbuddet dog ud over Naser Khader, der efter egen vurdering nu også er udelukket fra USA. Løsningen på problemet ligger dog lige for »vi bliver nødt til at mødes med Trump og sige, at det dér, det går jo ikke«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her