Læsetid: 1 min.

FOLK

31. januar 2017

Rejsende

The Donalds indrejseforbud sniger sig sjovt nok uden om lande i Mellemøsten, som Trumps handler med, skriver Washington Post. Saudi-Arabien, hjemsted for de fleste 11. sept.-terrorister, er undtaget. Her er nemlig planer om et Trump-hotel.

Prins Charles I

Donald Trump vil ifølge The Times ikke mødes med britiske Prins Charles under sit kommende statsbesøg. Prinsen af Wales går nemlig op i klimaet, og så kan man jo ende med at blive sagt imod. Det går bare ikke for den nye Prins Donald.

Prins Charles II

Medlemmer af Trumps inderkreds advarer om, at Trump risikerer at gå i »udbrud«, hvis Charles taler for meget om klimaet, skriver Times. Prinsen ses derfor som en seriøs ’risikofaktor’. Prins Charles bliver den nye klimahelt.

Fogh Rasmussen

Knap så heltemodig virker tidl. statsminister Anders Fogh Rasmussens nys opståede Trump-begejstring. Politiken erfarer, at Foghs søn har fået tilbudt et job i Trumps regering. I sommer så far-Fogh ellers Trump som en »global risiko«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu