Folk

FOLK

14. januar 2017

Blomsterberg I

Mette Blomsterberg, dommeren i DR’s bageprogram Den Store Bagedyst, som uge efter uge i en årrække har samlet flere end en million seere og fået dem til at forstå dramaet i at overtrække en kage med fondant under tidspres, stopper som vært.

Blomsterberg II

Blomsterberg siger i en pressemeddelelse, at det har haft for store personlige omkostninger at lave programmet, ikke mindst fordi hun ud over den daglige produktion også har stået for at udvikle opskrifter til segmentet ’den hemmelige udfordring’.

Blachman

Hvad så nu? Er Mette Blomsterberg uerstattelig? Måske. For os faste seere er hun ligesom Thomas Blachman fra kanalens X Factor en så vigtig del af programmet, at det formentlig ikke bliver det samme efter hendes afgang.

Tjenestemænd

Måske er der der ligefrem tale om moderne tjenestemandsfunktion, hvor hun ligesom ansatte i folkekirken og DSB må anses for at have en så central funktion i en så central samfundsinstitution, at hun ikke kan undværes. På den anden side: Det er bare et bageprogram.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer