Læsetid: 1 min.

FOLK

16. januar 2017

Andrea Bocelli

Céline Dion har sagt nej. Andrea Bocelli har sagt nej. Kiss har sagt nej. Elton John og en række andre kunstnere har ifølge flere medier også sagt nej til at optræde til Donald Trumps indsættelse den 20. januar i Washington.

Springsteen

Bruce Springsteen er formentlig ikke blevet spurgt. Han støttede Hillary Clinton i valgkampen og har i et interview med det amerikanske magasin Rolling Stone under valgkampen sagt, at landet er »under angreb fra en tåbe«.

Kopiband

I stedet skal Springssteen-coverbandet B-Street Band spille til Garden State Presidential Inaugural Gala. Trump lovede i sidste uge »tremendous talent« til indsættelsen, og B-Street Band skulle da også være et af de bedste Springsteen-kopibands. 

Mormonkor

Til indsættelsen spiller også Jackie Evancho fra sæson fem i America’s Got Talent, et mormonkor og countryrapperen Cowboy Troy, og som om det ikke var mærmeligt nok, har formanden for indsættelseskomiteen sagt til BBC, at ceremonien bliver »sensuel«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu