Læserbrev

Ingen cavlingjalousi

Debat
10. januar 2017

Hanne Reintoft nævner i artiklen om Cavlingprisen (Information den 6. januar) den leder, som jeg skrev i anledning af, at hun modtog prisen. Det er korrekt, at jeg ikke fandt – og fortsat ikke finder – at hun skulle have haft den, netop, som Reintoft selv siger, fordi hun ikke var journalist.

Jeg ved ikke, hvilke ’kolleger’ prisen »udløste en voldsom jalousi« hos, men må for mit eget vedkommende melde hus forbi. For mig handlede det alene om, at prisen kun bør gives til journalister, og det har intet med Reintofts i øvrigt gode arbejde på den sociale brevkasse at gøre.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her