Folk

FOLK

6. februar 2017

Gyllespredere

Februar er sæson for gylle. Ikke kun i form af Trumps flip og forbud, men i helt bogstavelig forstand, så er det tid til at sprede gylle på de danske marker. Den skarpe lugt af pis og lort er nærmest at foretrække for tiden.

Gyllefotografer

LandbrugsAvisen fejrer gyllesæsonen med en konkurrence om, hvem der kan tage det bedste gyllefoto. Så er det bare med at sende alle ens dårlige billeder ind? Nej, det er gyllen og spredningen af den, der skal foreviges. Så på med røjserne.

Gyllekunstnere

Det kræver stor fotokunst at tage et godt gyllebillede. Så her et par fif fra LandbrugsAvisen: et nyt - eller et gammelt veltjent – gylletræk. En mark i et flot landskab. En stolt traktorfører. En nedfældning eller slangeudlægning.

Gylleudbringere

Der er ingen ende på motiverne i gylleudbringning, som LandbrugsAvisen kalder det. Hvem der så end har ringet efter det. Og den heldige vinder får sit foto i netavisen, samt årsabonnement på TraktorTech plus Den store traktorbog.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu