Folk

FOLK

23. februar 2017

Pia Kjærsgaard

Engang var hun den mopsede hjemmehjælper, der ikke var stueren nok til magtens bonede gulve, men tidsånden ændrede sig – nok også fordi Pia ændrede den. Dagens 70-årsfødselar er nu Ridder af Dannebrog og Folketingets forkvinde.

Elizabeth Warren

I dag mødes USA’s slagne demokrater i Atlanta, Georgia. For at slikke sårene og indlede den lange kamp mod at genvinde politisk magt, med 2018-midtvejsvalgene som første mål. En ny partiformand skal findes – senatoren her har formatet. 

Nazi Paikidze

Man kan godt hedde Nazi til fornavn uden at være nazi. USA’s kvindelige skakmester har valgt at boykotte verdensmesterskabet i skak, der holdes i Iran. Modsat svenske politikere nægter hun at underkaste sig den stedlige hijabtvang.

René Redzepi

28 Michelinstjerner fik Danmark i går, men nul til restaurantchefen her. Kilder oplyser, at han dulmer sorgen ved trøstespisning af farseret musvit med grævlingeterrin, fynske skovmustæer og tissemyresauce på et leje af friske Færø-tidsler.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer