Folk

FOLK

Debat
27. februar 2017

Barack Obama

Spøgefugle søger nu at få Obama til at stille op til Frankrigs præsidentvalg. Han har et formidabelt cv, siger kampagnegruppen, der har fyldt Paris med Obama-plakater og sat gang i en underskriftindsamling, der stiler mod at nå en million. Mais pourqoui pas?

Emmanuel Macron

Frankrigs svar på Rokokoposten, Le Gorafi, bringer en foruroligende nyhed. Det unge centristiske håb, nationens sidste værn mod Le Pen, skal være forulykket med sin kampagnebus. Angiveligt kørte Macron galt, fordi han ikke kendte forskel på højre og venstre.

Morten Østergaard

Den radikale partiformand ønsker, at pro-EU-partier indgår en pagt om, at dansk medlemskab af EU ikke igen kan sættes til folkeafstemning. EU-modstandere må fryde sig. Hvordan bedre nære fortællingen om en elitær og udemokratisk EU-sammenrotning?

Tom Perez

USA’s demokrater har fundet en ny partiformand. Det bliver denne tidligere arbejdsminister, 55 år, der skal søge at genrejse partiet som en stærk oppositionskraft og hele dets indre ideologiske splittelse. Perez er dog næppe en fornyer fra venstre, men har tætte bånd til Obama.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

Morten Østergaard....Ja, man tager sig til hovedet.