Folk

FOLK

Debat
28. februar 2017

Stemmehackere

Har russiske hackere nu også sået forvirring i den amerikanske Oscar-afstemning? Ved søndagens ceremoni blev prisen for bedste film overrakt til musicalen La La Land – for dernæst to minutter senere at blive beordret videregivet til dramaet Moonlight.

Spøgefugle

Forvirringen om, hvilken film der egentlig havde vundet afstemningen, gjorde det nødvendigt for arrangørerne gentagne gange at forsikre fra scenen om overførslen af prisen til Moonlight: »Dette er ingen spøg. Dette er ingen spøg.« Men morsomt var det.

Nøgenløbere

En tilsvarende forvirring har ikke bredt sig ved Oscar-ceremonien siden 1974, hvor en mand pludselig løb splitternøgen over scenen, mens skuespilleren David Niven var i gang med at introducere divaen over alle divaer, Elizabeth Taylor.

Åndsnærværende

David Niven havde åndsnærværelse nok til at forløse situationen ved at bemærke: »Er det ikke fascinerende at tænke på, at den sandsynligvis eneste latter, den mand vil få i sit liv, opnår han ved at tage tøjet af og fremvise sine utilstrækkeligheder?«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her